„Este spre binele nostru, al tuturor”! Ce le transmit cetățenilor din Anina, reprezentanții administrației locale?

modelmic

17 persoane din Anina se află în prezent în autoizolare la domiciliu, iar administrația locală face un apel la cetățeni să respecte măsurile luate, atât la nivel local cât și la nivel național și să limiteze pe cât posibil deplasările în oraș. De asemenea, locuitorii din Anina sunt rugați să informeze autoritățile cu privire la persoanele întoarse în ultima perioadă din zonele de focar.

Este important să identificăm potențialii purtători de coronavirus deoarece la intrarea în țară, mulți cetățeni nu au declarat întotdeauna corect țara din care se întorc. Este spre binele nostru, al tuturor ca, cei care au venit din acele zone, să nu transmită potențialul virus către persoanele neinfectate”, transmit reprezentanții Primăriei Anina.

De asemenea, primarul Gheorghe Românu informează că au fost luate o serie de măsuri pentru a preveni și limita posibilele îmbolnăviri cu coronavirus: se suspendă audiențele, petițiile vor fi transmise doar online, accesul cetățenilor în Primăria Anina va fi permis doar între orele 10:00-14:00 (la direcțiile de evidența populației, taxe și impozite, asistență socială, birou urbanism, registru agricol), iar intrarea în Primărie se va face în mod organizat, maxim patru persoane simultan. Persoanele care au posibilitatea să achite impozitele și taxele on-line sunt rugate să sune la compartimentele: Casierie și Stabilire Impozite, pentru a li se comunica sumele de plată, sume ce pot fi achitate mai apoi pe platforma www.ghiseul.ro. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0255-240115 sau adresa de email: [email protected]

Măsuri sunt valabile până la data de 31 martie, existând posibilitate de prelungire în caz că situația va impune acest lucru.

De asemenea, reprezentanții administrației locale vor urmări dacă sunt respectate deciziile luate la nivel național, cum ar fi închiderea restaurantelor, barurilor, sălilor de sport, etc, precum și dacă persoane care trebuie să stea în autoizolare urmează această procedură.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei