Ești un părinte pe măsura copilului tău? Specialiștii în domeniu îți răspund astăzi la această întrebare!

modelmic-Recovered

Reșițenii sunt invitați astăzi la o sesiune de conversații de seară cu psihoterapeutul Adina Cîrjan și alți specialiști în domeniu care vor încerca să lămurească principalele nelămuriri și probleme ale părinților.
Copilăria este cu siguranță cea mai prețioasă perioadă și continuă, într-un fel, pe tot parcursul vieții însuflețindu-ne existența ca adulți.Ca tată sau mamă a trece conștient prin etapele de creștere a copilului său, a avea cunoașterea și siguranța unor decizii potrivite momentului, implică curaj, responsabilitate și o educare continuă a ta sa și adult.

Un copil poate să învețe de la un adult lucruri esențiale despre propria sănătate, stimă și grijă de sine, despre fericire și cum să fie mulțumit fără motiv, cum să creeze prosperitate în propria viață, cum să ceară ceea ce își dorește, cum să treacă peste momentele dificile și multe altele, care vor fi puse în discuție în această seară.

Evenimentul va avea loc de la ora 17:45 în Amfiteatrul Mare al Universității Eftimie Murgu. Toții părinții sau viitorii părinți care vor să afle mai multe despre creșterea armonioasă a copiilor lor sunt invitați să participe la cele două ore de discuții și dezbateri. Intrarea este gratuită.

EVENIMENT 4 - ESTI UN PARINTE PE MASURA COPILULUI TAU

Temele atinse astăzi vor fi CEI 7 ANI DE ACASA – MIT SAU REALITATE. Tema va fi susținută de RITA MANGEA, medic specialist pediatru și homeopat.

EDUCAȚIA ÎNCEPE DE LA NAȘTERE ȘI CONTINUĂ ZI DE ZI TOATĂ VIAȚA.COPIII NU SUNT PROIECȚIA VISELOR NOASTRE EȘUATE. Tema susținută de ALINA WONNERTH, formator și consilier de dezvoltare personală

PĂRINTE PE MĂSURA COPILULUI TĂU, COPIL PE MĂSURA TA CA PĂRINTE. Tema susținută de ADINA CIRJAN, terapeut biofeedbeck și formator.

SPIRITUL ANTREPRENORIAL AL COPILULUI TĂU.UN ANTREPRENORIAT AL BINELUI. Tema susținută de CRISTIAN ONEȚIU, antreprenor, Fondator Life Care, coach și formator.

CUMPĂRĂTURI INTELIGENTE, COPII SĂNĂTOȘI. Tema susținută de OLE.

 

 

Alexandra JURCA

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei