În etapa 22, disputată sâmbătă 22, pronosticul nu putea fi decât 2!

modelmic

Fotbaliştii rossoneri au debutat cu dreptul în primul meci oficial al anului

Sâmbătă, 22 februarie, s-a reluat campionatul Ligii a II-a, iar fotbaliştii reşiţeni au întâlnit în deplasare, la Târgu Jiu, echipa locală Pandurii.

Tracul primului meci oficial în noua formulă şi-a spus cuvântul în prima repriză. După o scurtă perioadă de tatonare, rossonerii se arată mai periculoşi în faţa porţii lui Krupensky, prin ocaziile lui Călin CRISTEA, Laurenţiu RUS şi Emanuel DAT. Nici gazdele nu se lasă mai prejos, jucând foarte bine cartea contraatacului, la capătul unei asemenea faze, în minutul 42, obţinând o lovitură de la 11 m, după faultul făcut de Laurenţiu RUS asupra lui Adrian TĂNĂSOIU. Acelaşi jucător gorjean a transformat, trimiţând în stânga lui Alberto COBREA, stabilind şi scorul pauzei.

Repriza a doua a început cu dominarea echipei noastre, hotărâtă să tranşeze soarta celor trei puncte în favoarea sa. În minutul 53, antrenorul nostru, Dorinel MUNTEANU, face prim mutare, introducându-l pe Arsene LUBOYA în locul lui Gabriel DODOI. Noul intrat are şi o primă ocazie de gol, reluând pe lângă poartă mingea centrată de pe partea stângă de către Rareş ISPAS. Presiunea reşiţenilor se concretizează în minutul 60, Emanuel DAT şutând de la 17 m  în dreapta portarului gorjean, aducând egalarea pe tabela de marcaj. Gazdele încep să tragă de timp, încercând să ţină de rezultat. În minutul 63, în echipa noastră se produce a doua schimbare ofensivă, fiind introdus Victor ASTAFEI în locul lui Laurenţiu BUŞ. Minutul 71 a adus al doilea gol al echipei rossonere, când Laurenţiu BREŞNENI reia cu capul, de la marginea carelui mic, în plasa porţii gorjene, centrarea de pe dreapta, dintr-o lovitură liberă executată de către Victor ASTAFEI. Golul a descătuşat echipa reşiţeană, care a reuşit marcarea celui de-al treilea gol, în minutul 89,  tot prin Laurenţiu BREŞNENI , care a pus latul din interiorul carelui mic, la mingea centrată de Călin CRISTEA, după executarea unei lovituri libere, tot de partea dreaptă.

Finalul jocului a aparţinut rossonerilor, care au marcat şi cel de-al patrulea gol prin Victor ASTAFEI, în minutul 90, după centrarea de pe partea stângă a lui Daniel ENE. În minutul 93, Daniel ENE a fost înlocuit cu Fernando DOBRE.

Ca de obicei, rossonerii au fost susţinuţi de galeria Guardia Ultra.

Următorul meci al reşiţenilor va fi în 7 martie, tot în deplasare, cu Rapid Bucureşti, meci contând pentru etapa cu nr. 24. În etapa a 23-a echipa noastră trebuia să o întâlnească pe Daco-Getica, echipă care s-a retras din campionat. În locul acestui meci, rossonerii vor întâlni, vineri, 28 februarie, pe stadionul din Drobeta-Turnu Severin, echipa FC U Craiova 1948, lideră în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

La conferinţa de presă antrenorul echipei reşiţene, Dorinel Munteanu, a concluzionat: „Vreau să încep prin a felicita echipa Pandurii. O echipă tânără, o echipă nou formată, dar cu o inimă foarte mare. Ne-a pus foarte mari probleme în prima repriză, a şi condus. Nu am putut să ne impunem jocul, jucătorii mei intrând relaxaţi. Nu ştiu de ce, fiindcă toată săptămâna le-am atras atenţia să fie concentraţi. Am urmărit jocurile amicale ale gazdelor, echipa Pandurii arătând o echipă tehnică, sunt jucători care vor să se afirme. Am fost convins că va fi greu. Am câştigat, în a doua repriză schimbându-ne atitudinea. Mă bucur de victorie, pentru cele trei puncte, dar avem foarte mult de muncă pentru a ne atinge obiectivul: salvarea de la retrogradare. Dacă abordăm următoarele jocuri cu atitudinea din a doua repriză, sigur avem şanse. Dacă nu, şansele sunt minime.”                             

CSM REŞIŢA: Alberto COBREA – Laurenţiu RUS, Alin DUDEA, Yvan ERICHOT, Rareş ISPAS – Călin CRISTEA, Laurenţiu BREŞNENI, Emanuel DAT – Laurenţiu BUŞ (min. 63, Victor ASTAFEI),  Gabriel DODOI (min. 53, Aresene LUBOYA), Daniel ENE (min. 93, Fernando DOBRE). Pe bancă au mai luat loc: Cristian ZIMMERMANN, Cristian DANCI, Teodor CARAGEA, Bruno VASIU.

 Miruna MIHANCEA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei