Eurocontainerele achiziționate de Primăria Reșița pentru trierea suspecților de coronavirus, instalate în curtea Spitalului de Urgență!

modelmic

Patru containere dotate cu toate utilitățile și care vor fi folosite pentru trierea și testarea persoanelor suspecte de coronavirus au fost instalate în curtea Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Containerele au fost comandate de Primăria Reșița, trei dintre ele fiind achiziționate din fonduri ale administrației locale, iar cel de-al patrulea fiind o donație din partea unei firme din Reșița.

„Patru eurocontainere au fost instalate în curtea Spitalului Județean de către reprezentanții Primăriei Reșița. Acestea sunt dotate cu toate utilităţile, inclusiv căldură și vor fi folosite pentru triajul și testarea în condiții optime a pacienţilor cu simptome specifice coronavirus.

Mulțumim firmei  Explo Mining Coal SRL pentru sponsorizarea în valoare de 20.700 lei – valoarea unui eurocontainer”, precizează primarul Ioan Popa.

Edilul a anunțat anterior că pe lângă cele patru containere modulare, administrația locală reșițeană a alocat fonduri și pentru achiziționarea de măști și de teste rapide pentru depistarea virusului.

Tot în curtea Spitalului Județean de Urgență din Reșița au fost montate și două corturi ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, corturi ce vor fi și ele folosite pentru triajul epidemiologic.

Citește și Corturi pentru triaj epidemiologic la cele două spitale de urgență din Caraș Severin

 

Karina TINCUL

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “Containerele au fost comandate de Primăria Reșița …”

  Popa visa un birou la morgă, pentru el însuşi (=Primăria Reşiţa) şi a şi achiziţionat terenuri, preventiv.
  Cu taxe majorate corespunzător “investiţiei miniere” preconizate.
  Dovada că gândul (malefic) are şi el putere “creatoare”.
  În gropi, liberalizate.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei