Eveniment inedit, marca PER Caraș-Severin: Cupa Ecologiștilor la Lupac

per

Recent, pe stadionul din Lupac a avut loc un inedit eveniment sportiv organizat de PER Caraș-Severin: Cupa Ecologiștilor la fotbal.

La eveniment s-au înscris 10 echipe (Doman, Lupac, Moldova Nouă, Clocotici, Rafnic, Vrani, Cîrnecea, Forotic, Surduc, Ticvani) și a fost coordonat de aproape de către Raul Purcăriță, cel mai tânăr candidat la Consiliul Local Reșița.

Cupa a ajuns anul acesta chiar la gazdele competiției, echipa din Lupac, pe locul secund clasându-se echipa din Ticvani și pe ultima treaptă a podiumului echipa din Surducul Mic.

2

Mă simt onorat că am reușit să organizez această competiție de fotbal alături de niște sportivi care au demonstrat că pasiunea pentru sport este mai importantă decât competiția în sine. Totul a decurs bine și participanții au jucat cu dăruire, lucru care s-a simțit la fiecare gol marcat. Ne bucurăm că am beneficiat de o colaborare bună între toți participanții la acest eveniment. Am demonstrat încă o dată că Partidul Ecologist Român, filiala Caraș-Severin este înconjurat de oameni tineri și dornici de a se implica în dezvoltarea sectorului de tineret de pretutindeni. Am bifat cu succes unul dintre cele 10 puncte ale PER Caraș Severin, și anume “Cetățeni sănătoși și activi”. Nu ne oprim aici!” spune Raul Purcăriță.

1

Partidele s-au desfășurat în câte două reprize de 15 minute iar câștigătoarea Cupei Ecologiștilor s-a stabilit după loviturile de la 11 m.

Mă bucur foarte mult atunci când văd tinerii că se adună și că fac lucruri sănătoase și educative, iar Cupa Ecologiștilor, desfășurată anul acesta la Lupac, a demonstrat cu prisosință că este nevoie de o minte sănătoasă într-un corp sănătos. A fost pasional dar și distractiv, am apreciat că toți jucătorii au dat dovadă de fair play și că am reușit să ajutăm câteva sute de pasionați de sport să facă mișcare. Mulțumim și Primăriei Lupac pentru că ne-a găzduit pe celebrul teren din localitate și reiterez angajamentul nostru, al PER Caraș-Severin, de a fi mereu aproape de oameni” a spus Valentin Armașu, președintele PER Caraș-Severin.

20200831_094605

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei