Extaz la sediul de campanie PSD! Mocioalcă nu deschide încă șampania, dar e sigur de o victorie în Caraș-Severin

modelmic+editorial-Recovered

Primul Exit-Poll în urma alegerilor de astăzi îi pune pe social-democrați în topul voturilor, cu un avans extrem de mare în fața principalilor rivali din PNL.

Potrivit primelor rezultate, la nivel național, Partidul Social Democrat a obținut un scor de 45,8 la sută, cu peste 20 de procente în fața Partidului Național Liberal, cu 20,8 la sută.

Imediat după închiderea urnelor, social-democrații cărășeni s-au adunat la sediul de campanile din județ, împreună cu președintele Ion Mocioalcă pentru a sărbători Victoria neoficială. Cu toate că nu deschide șampania până nu vede că și scorul la nivel de județ se aliniază rezultatului național, Ion Mocioalcă susține că este sigur că PSD va ieși învingător și în Caraș-Severin.

Mai mult, acesta se declară surprins de scorul obținut de contracandidații direcți din PNL, fiind de părere că poate rezultatele slabe la aceste alegeri îi vor face pe liberali să se trezească la realitate.

„Rezultatele i-au ars pe liberali de data aceasta. Nu pot explica satisfacția pe care o am. Am obținut la nivel național un scor de 45 la sută. Nu a mai făcut un astfel de scor de pe vreamea lui Ion Iliescu, din 1992. Împărtășesc bucuria tuturor colegilor mei și vreau să vă spun că așteptăm cu sufletul la gură rezultatele din Caraș-Severin pentru că ne dorim și noi să fim la nivelul mediei pe țară. Au muncit mult colegii mei și ar merita un astfel de rezultat.

Încă nu desfacem șampanie, vom aștepta până se numărăr rezultatele pe Caraș și atunci ne vom bucura împreună de succesul PSD și la nivel de județ . Nu mă îndoiesc că va fi un succes. Este surprinzător scorul PNL de 20 la sută. Poate în sfârșit se gândesc unde au greșit în campania electorală și în acest an de guvernare când s-au lipit toți de premierul Cioloș deși s-a văzut că poporul își dorește cu totul altceva”, susține Ion Mocioalcă.

Potrivit rezultatelor neoficiale pe țară, USR a obținut un scor de 9,2 %, UDMR 6,7%, ALDE 6,3 %, PRU 2,5 %.

 

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei