Extinderea UPU de la Spitalul Județean Reșița, abordată cu cărțile pe față de vicepreședintele Nedelcea și șeful ATI, dr. Măgureanu!

modelmic

Consiliul Județean Caraș-Severin este preocupat de modernizarea și reabilitarea Spitalului Județean de Urgență din Reșița, prin cele patru proiecte dedicate acestui subiect de interes zonal, a căror valoare se ridică la aproape 60 de milioane de lei.

Unul dintre acestea vizează extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe a spitalului reșițean, în vederea creșterii gradului de confort al pacienților și crearea unor condiții decente pentru desfășurarea activității medicale. Faptul că lucrurile încep să se concretizeze o constituie și recenta analiză a viitorului proiect de extindere UPU, pe care au realizat-o vicepreședintele Consiliul Județean Caraș-Severin, Flavius Nedelcea și medicul Adrian Măgureanu, șeful ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

În biroul Consiliului Județean Caraș-Severin, prima și cea mai importantă instituție administrativă a județului, am avut o întâlnire de lucru cu doctorul Adrian Măgureanu, șeful secției de Anestezie si Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Reșița, un medic cu vastă expertiză și în domeniul UPU.

Momentul a fost propice aducerii unor clarificări în ceea ce privește proiectul de extindere și dotare a secției UPU a SJU, un proiect de anvergură (luând desigur în considerare și discuția avută săptămânile trecute cu secretarul de stat Raed Arafat), dar și situația deloc de neglijat a secției de ATI, cea mai văduvită dintre secțiile Spitalului Județean.

Împreună cu doctorul Adrian Măgureanu pe care îl recomanda nu doar calitatea de șef al secției ATI, ci mai ales profesionalismul și umanitatea, cu echipa Consiliului Județean Caraș-Severin și chiar și cu alți factori de decizie care știu și pot pune umărul pentru sănătatea la propriu și la figurat a județului nostru, să găsim varianta atragerii de fonduri pentru că și secția de ATI să beneficieze de modernizare la standardale impuse.

Lucrul bine facut, cu oameni de ispravă, în spirit de echipă nu poate decât să își găsească drumul, precum apa printre pietre“, afirmă, folosind o figură de stil, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Flavius Nedelcea.

Sergiu TABAN

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei