Fără apă la Oţelu Roşu

fa

O avarie majoră apărută la reţeaua de distribuţie îi va lăsa vineri, 9 mai, fără apă pe consumatorii de pe trei străzi din Oţelu Roşu.

Întreruperea apei potabile este programată în intervalul orar 07.30 – 13.00, pe străzile Constructorilor, Gării şi 22 Decembrie – blocul 3.

„La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela SC Aquacaraş SA – Exploatarea Oţelu Roşu la tel. 0255/530213. Mulţumim consumatorilor din zona afectată pentru înţelegere”, precizează Adriana Almăjan, din partea Aquacaraş.

 

Diana Radu

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei