Fast and furious! Mașină de poliție răsturnată în șanț, la Obreja!

modelmic (1)

O mașină a poliției a ajuns recent într-un șanț, în localitatea Obreja din Caraș-Severin. Imaginea cu autoturismul în canalul de scurgere a apei pluviale a stârnit numeroase comentarii ironice pe rețelele de socializare, la adresa polițistului de la volan. Partea bună este însă că nu au existat victime omenești după așa o pățanie.

În urma contactării de către Reper 24, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru a declarat că în timp ce se afla în misiune, un polițist de la secția de Poliție Rurală, aflat singur în mașină, într-o curbă la dreapta, pe un carosabil umed a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în canalul de scurgere a apei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. cazul a fost soluționat conform OUG.195. Nu au existat victime omenești, doar pagube materiale”, a precizat Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. zero

  “pe un carosabil umed a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ”

  Cred că poliţistul a pierdut controlul direcţiei autoturismului. Nu şi controlul volanului, volan care nu putea fi umed (de la carosabil). :)
  Cum guvernele au pierdut repetat controlul “volanului” ţării (şi s-au răsturnat), ce pretenţii să mai avem de la un poliţist ghinionist?
  Bine că nu a accidentat pe cineva…

  Raspunde
  1. zero

   Unde-i “curba la dreapta” …

   Există o uşoară curbă la dreapta (pe uliţa principală) şi o uşoară curbă la stânga (vezi foto), cu un şanţ adânc la mijloc, între ele. Nesemnalizat corespunzător şi vizibil de (onor) administratorul drumului (uliţa satului). Doar ceva stâlpişori vopsiţi în negru.
   Poate că poliţistul a aplicat principiul pionieresc “tot înainte”, în condiţii de carosabil (şi parbriz) umed. Nu şi volan umed, dacă nu cumva a transpirat la palme :)
   Din păcate, un alt poliţist (Bogdan-Cosmin Gigină) a murit pe motocicleta poliţiei prin cădere într-un şanţ, în condiţii similare de umezeală, la Bucureşti, pe Calea Ştirbei Vodă, în 2015 :(
   Asta, sub ordinul abuziv de însoţire cu escortă moto pe ploaie, pretenţie a ministrului de Interne de atunci, Oprea.
   Toată stima şi mândria!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei