Felix Borcean este încă optimist că va obține bani pentru spital! „Mai avem o speranță”

modelmic

Felix Borcean încă mai speră să aducă bani pentru spitalul din Caransebeș în cursul acestui an, de data aceasta edilul-șef punându-și baza în bani județeni.

Cea mai mare dezamăgire în acest sens a venit la finalul anului trecut, atunci când senatorul Marcel Vela a intervenit în Parlament pentru a aduce 15 milioane de lei la spitalul din Caransebeș. Vela și-a propus amendamentul cu ocazia dezbaterii proiectului Legii bugetului de stat pe 2018 în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, însă iniţiativa sa a fost respinsă cu 90 de voturi pentru şi 105 împotrivă.

În această situație, singura speranță a lui Felix Borcean este pusă în alocările bugetare la nivel de județ.

„Mai avem o speranţă la alocările bugetare de la nivel judeţean, care se vor produce în foarte scurt timp, după care ne vom concentra pe bugetul nostru, pe care am început deja să-l schiţăm”, a spus edilul municipiului.

 

Cosmin VLAD

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei