Femeie din Caraș-Severin dată dispărută de rude, după ce a plecat într-o excursie în Moldova!

disparuta

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei femei de 50 de ani din comuna Vermeș. Aceasta a plecat în urmă cu peste o săptămână într-o excursie și de atunci nu se mai știe nimic de ea. Dispariția femeii a fost anunțată săptămâna aceasta.

Poliția orașului Bocșa a fost sesizată de către fratele acesteia, despre faptul că în data de 28 octombrie 2019, în jurul orei 10:00, LOGA SIMONA-NICOLETA a plecat voluntar de la domiciliu, cu trenul, in excursie la mănăstirile din zona Moldovei, nemaireușind să ia legătura telefonică cu aceasta, din 29 octombrie”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, bluză neagră, batic negru, pantaloni de culoare violet.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, ochi căprui, păr negru, ten deschis, fără semne particulare.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei