Femeie din Reșița împușcată cu un pistol cu bile de către concubin

 

femeie impuscata

O femeie de 46 de ani din Reșița a chemat polițiștii în ajutor, după ce ar fi fost amenințată și împușcată cu un pistol cu bile de către concubin. Totul se pare că s-a petrecut în locuința bărbatului, un tânăr de 27 de ani, Poliția Municipiului Reșița fiind sesizată de incident prin apel 112.

Polițiștii care s-au deplasat de urgență la fața locului, au identificat-o pe apelanta, în vârstă de 46 de ani și pe concubinul acesteia, în vârstă de 27 de ani.

Asupra bărbatului a fost găsit un pistol de tip Airsoft, iar la locuința acestuia a fost găsit un alt pistol cu gaze, ambele arme fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Momentan, ancheta este în plină desfășurare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, urmând a fi stabilită întreaga situație de fapt și de drept și a fi dispuse măsurile legale”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Femeia s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei