Femeie tâlhărită pe un bulevard din Reșița! Hoțul, arestat la domiciliu pentru 30 de zile!

hot

Se înmulțesc furturile în stradă, chiar dacă este pandemie, pentru că hoții nu au nicio treabă cu restricțiile impuse în starea de urgență!

O femeie de 35 de ani a fost tâlhărită în timp ce se afla pe un bulevard din Reșița, la ora la care prin ordonanță militară cei care nu se duc sau nu vin de la locul de muncă, nu mai au voie să circule pe drumurile publice.

Hoțul a acționat la ora 22:15, când a smuls poșeta de pe umărul femeii, în timp ce aceasta se deplasa pe stradă, vorbind la telefon, în zona bulevardului Muncii din Reșița. Femeia avea în poșeta sustrasă bunuri și documente personale, precum și o sumă de bani. După comiterea faptei, bărbatul a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii reșițeni au reușit însă identificarea și reținerea bărbatului bănuit fiind recuperate doar o parte din bunurile care au fost furate femeii.

Vineri, 03 aprilie, polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Reșița, au reținut pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, un bărbat de 40 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, iar în cursul zilei de sâmbătă, față de bărbatul de 40 de ani, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Elena FRANȚ

 

 

 

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei