Festival de pumni și picioare în Polivalentă! K.O.-ul lui Rusalin Căldăraș a ridicat sala în picioare!

modelmic

Kickboxing-ul a cucerit Reșița!

Un public frenetic ce a numărat peste 2500 de oameni, o sală Polivalentă arhiplină la Reșița au făcut ca sportivii din ring să dea totul în cadrul Galei Fighters League de la Reșița. Acțiunea organizată de WKA și Ary-A Unifight Reșița, cu sprijinul Primăriei Reșița și al Consiliului Județean Caraș-Severin, a avut parte de multă acțiune, în care gladiatorii nu s-au dat la o parte de la oferta „generoasă“ de pumni și picioare, fiecare dintre ei după talentul său, tehnică acumulată în timp și forța cu care i-a înzestrat natura.

Au fost meciuri captivante, așa cum promitea încă din avanpremiera galei, promoter-ul Doru Coșei, dar fără îndoială, celor ce au preferat să urmărească live acest eveniment, victoria prin knockout a reșițeanului Rusalin Căldăraș, va rămâne pentru mult timp întipărită în memoria colectivă. În fața unui italian cu un fizic impresionant, Giorgio Schiavina, Căldăraș a început lupta fără menajamente, greutatea pumnului său fiind atuul care a contat cel mai mult, într-o bătaie care n-a depășit 2 minute. Italianul din Bergamo avea să fie înviat cu apă rece, după ce reșițeanul nostru l-a trimis la somn, urmare a unui bombardament de pumni năucitori lansat de Rusalin Căldăraș, un nou, dar veritabil campion european W.K.A  K1, în categoria supergrea +100kg.

Urmăriți aici partida de kickbox din ring dintre reșițeanul Rusalin Căldăraș și italianul Giorgio Schiavina:

Ne-au lăsat o bună impresie evoluțiile românilor câștigători Adrian Maxim (65 kg), Haris Ferizovic (70 kg), Eduard Gafencu sau „fiul lui Dracula“ Sebastian Ciobanu (90 kg), așa cum, de cealaltă parte, italianul Tiziano Campus și-a demonstrat înaltul grad de tehnicitate în fața rădăuțeanului Rayco Levițchi.

O serie impresionantă de campioni naționali și internaționali ai kickboxing-ului prezenți în Gala Profesionistă de Kickbox la Reșița, într-o seară ce nu va fi uitată prea curând de iubitorii sportului. felicitări inițiatorilor și organizatorilor acestui main-event.

Sergiu Taban

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Sorin

    Ce gala domnilor??o spalare de creier a fost gala asta???daca cauti in vreun ziar de sport despre gala asta nici unde nimica..gala de judet..sportivi din zona de vest si un pizzar italian..o pacaleala a fost gala asta…99% din cei prezenti nu stiau nici un luptator nici ce inseamna gala asta de fapt..campionat judetean cam asta a fost gala asta..va bateti cu pumnii in piept degeaba..

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei