Final de campanie prezidențială, la Vermeș, pentru Luminița Jivan și PSD Caraș-Severin!

PSD Vermes campanie

Ultima zi de campanie electorală dedicată de conducerea organizației PSD Caraș-Severin alegerilor prezidențiale care se vor desfășura pe data de 10 noiembrie s-a încheiat în localitatea Vermeș, acolo unde aproximativ 200 de cetățeni cu drept de vot s-au adunat la căminul cultural pentru a asculta mesajul electoral al președintelui PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan, al primarului Ion Iacob Damian, al viceprimarului Petrișor Cireșan dar și al vicepreședintelui PSD Ioan Benga.

Evenimentul electoral de la Vermeș a reprezentat ocazia unui viu dialog între reprezentanții social-democrați cărășeni de la centru și cetățenii care au vorbit despre năzuințele lor, mulțumind deputatului Jivan pentru îmbunătățirea vizibilă din ultima perioadă a infrastructurii rutiere și a numeroaselor investiții realizate în comuna Vermeș, grație finanțărilor dispuse de guvernul condus de candidatul Viorica Dăncilă.

Despre evenimentul organizat la Vermeș, deputatul Luminița Jivan a consemnat: „Campania electorală ia azi sfârșit, iar eu am vrut să închei această campanie la mine acasă, la Vermeș!
Dragi vermeșeni, mi-ați umplut inima de bucurie când v-am văzut azi în număr atât de mare alături de mine și atât de plini de entuziasm! A fost o adevărată onoare și plăcere pentru mine să fiu astăzi în mijlocul vostru!

Pe 10 și 24 vom merge la vot. Nu este un vot între partide politice, este un vot al românilor pentru România, este un vot al tuturor celor care își iubesc comunitățile locale, care își iubesc țara, împotriva celor care vor să ne dezbine. Este un vot pentru viitorul nostru, pentru un președinte în ale cărui decizii să ne regăsim fiecare dintre noi. Este votul nostru, al românilor, împotriva unora care ne-au confiscat viitorul și această țară.

Avem nevoie de un președinte care nu împarte țara, ci o unește, un președinte care să aducă echilibru, consens, un președinte patriot, pentru că a fi patriot, așa cum am mai spus, nu înseamnă să nu fii proeuropean sau protransatlantic.

Duminică votăm cu sufletul și inima! Duminică avem șansa de a schimba traiectoria acestei țări pentru a deveni România pe care ne-o dorim cu toții!
Duminică votăm Viorica Dăncilă!”, a declarat deputatul Luminița Jivan, președintele Organizației PSD Caraș-Severin.

Public numeros

Cezar DRAGOMAN

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Iulicafarafrica

    Cât au fost la guvernare n-au făcut nimic. Acum ne aburesc cu ce ar mai fi făcut ei dacă ar fi rămas. Numai lapte pe Bârzava și miere pe coclauri!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei