UPDATE: Flavius Nedelcea, exclus din PSD! Urmează alegeri la Consiliul Județean Caraș-Severin

modelmic

Biroul Permanent Județean al organizației PSD Caraș-Severin a votat astăzi excluderea din calitatea de membru al Partidului Social-Democrat a lui Flavius Nedelcea.

Nedelcea ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, funcție pe care a fost ales în aprilie 2017. În ședința Comitetului Executiv al PSD Caraș-Severin de săptămâna trecută s-a luat în discuție retragerea sprijinului politic pentru Flavius Nedelcea, căruia i s-a cerut să își dea demisia din funcția de vicepreședinte al forului județean, pas pe care Nedelcea a refuzat însă să îl facă.

În această situație, va exista cu siguranță o nouă nominalizare pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, unul din  numele vehiculate fiind cel al consilierului județean Petru Pârvulescu.

Din cei 27 de membri ai BPJ Caraș-Severin prezenți la ședința de astăzi, 16 au votat pentru excluderea lui Nedelcea, în vreme ce din ceilalți 11 o parte s-au abținut, iar o parte o parte au votat împotrivă.

 

modelmic

UPDATE: Tot în ședința de astăzi s-a decis excluderea din partid altor patru social-democrați. Este vorba de consilierii județeni: Gabriel Dinu, Lenuța Ciurel, Victor Tiugan și Nicolae Gubandru.

 

 

 

Diana RADU

Stiri similare

3 Comentarii

  1. DIRPES ION

    S-PRIMIT INTARIRI DE LA FOSTUL PDL….CIUDATA SI POLITICA ASTA…CA O CURVĂ. . DAI AFARA PE-AI VECHI CARE CIT DE CIT AU DUS ANI DE ZILE GREUL SI SE IMPLE GOLUL CU SMECHERI DE LA FOSTUL PDL , CARE STIU CU FURACIUNILE SI IMPARTITUL CU UDREA , COCOS ETC…..PACAT CA SE ONGHIT GALUSTE DE LA MAGARI CARE AU SCHIMBAT ZGARDA LA MAI MULTI STAPINI .

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei