Flavius Nedelcea iese la atac: Luminița Jivan, Ionuț Chisăliță și Mirel Pascu să își dea demisia!

modelmic

UPDATE: Același text, cu aceleași formulări și citate, promovat pe Facebook și de fostul subprefect Cătălin Hogea!

Fostul subprefect al județului Caraș-Severin, Cătălin Hogea, iese pe pagina lui cu același text propus și de vicele de la județ, Flavius Nedelcea. Întrebarea care se pune este, cine este până la urmă autorul de drept al textului? Flavius Nedelcea sau Cătălin Hogea? Sau poate un cu totul alt personaj?

…………………………………………….

Scandalurile și răfuielile din interiorul PSD Caraș-Severin continuă! După câteva săptămâni în care lucrurile păreau, cel puțin la suprafață, să se fi calmat puțin, dosarele penale instrumentate în ultima perioadă de DIICOT și DNA, în care sunt implicate și numele unor social-democrați cărășeni, reaprinde spiritele în filiala condusă de Luminița Jivan. Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Flavius Nedelcea, căruia i s-a retras în septembrie sprijinul politic, profită de ocazie pentru a ieși la atac și a cere demisia Luminiței Jivan, a lui Ionuț Chisăliță și a lui Mirel Patriciu Pascu.

„Cu câteva luni în urmă, conducerea social-democrată din Caraș-Severin a trecut prin foc și sabie o parte a membrilor organizației, invocând nerespectarea liniei partidului, a fermității principiilor, cerând demisia celor «nealiniați și nesupuși» rigorilor partinice, ajungându-se până la demitere. Astăzi, după un rezultat care nu face cinste PSD și după multe și îndelungi scandaluri și frământări interne, asistăm la încă o cădere a cortinei negre peste scena partidului din strada George Enescu”, afirmă vicepreședintele forului județean pe pagina sa de Facebook.

Flavius Nedelcea adaugă că nu poate să nu ia act de cele întâmplate și că în această situație, demisiile celor aflați la conducerea filialei județene ar fi absolut necesare.

„În condiții de demnitate, raportate atât la statutul de om cât și la cel politic, este absolut necesar să există astăzi demisii: demisia președintelui Luminița Jivan și a unei părți «grele și întunecate» a echipei sale, strategu’ Negru, Mirel Pascu și Ionuț Chisăliță.

Mirel Pascu trebuie să demisioneze atât din calitatea de vicepreședinte al organizației județene cât și de la cea a organizației Bocșa pentru că acolo există oameni de calitate și integri, a căror muncă și imagine nu trebuie pătate.

Ionuț Chisăliță trebuie să înțeleagă că demnitatea nu se bazează niciodată pe compasiunea concitadinilor, iar Reșița nu se câștigă decât pedalând la propriu, în armonie cu tine însuți și cu camarazii tăi. Din funcția de secretar general al organizației județene însă, nu putem avea o demisie a domniei sale pentru că această funcție oricum era ocupată nestatutar!

În sinteză, în scandalul despre care vorbim în aceste zile, 4 din cei 7 pitici ai Albei că Zăpada trebuie să părăsească scena politică, desigur împreună cu ea! Abia atunci vom vedea adevărată valoare, aceea a omului, în cazul în care el există”, susține Flavius Nedelcea.

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan, nu a dorit să comenteze cele expuse în spațiul social media de vicepreședintele Flavius Nedelcea.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. PSD

  Sunt apolitic, dar mi-e greață de politica lui alde Nedelcea și a altor politruci ca el.
  Flavius Nedelcea, Hurduzeu și Ionuț Popovici, sunt cei care îl susțin pe Murgu Waldemar, un mana-zer acrit și expirat al Spitalului Județean de Urgență Reșița.
  Acești zei au decis din invidie, să reducă sporurile angajaților din spital, motivul real (nu cel oficial) e invidia, prin faptul că angajații din spital au salarii mai mari ca cei din Consiliul Județean.
  Așa ca mazilirea lui Nedelcea de catre conducerea PSD, este un rezultat al săpării gropii de către Flavius Nedelcea celor din sănătate, așa cum am amintit.
  După proverbul din popor: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea, evident Nedelcea Flavius este unul care trăiește acest proverb.
  Vine timpul când inevitabil, în groapă vor cădea și următorii .. gropari…
  Acești zei, ce-și urmăresc doar scopurile lor meschine, n-au ce căuta în politică. Mi-e greață, de ei!

  Raspunde
 2. zero

  „Reșița nu se câștigă decât pedalând la propriu, în armonie cu tine însuți și cu camarazii tăi.”, susține Flavius Nedelcea.

  Problema este că în politichia rumănească, rămân după o vreme câta “poliţe” neplătite şi câta “conturi” de reglat.
  Ca de la camarad la camarad.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei