Flavius Nedelcea, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

modelmic

Consiliul Județean Caraș-Severin va funcționa de săptămâna aceasta din nou în formulă completă, în ședința care se va desfășura joi urmând să fie ales cel de-al doilea vicepreședinte. Pe surse am aflat că propunerea PSD pentru funcție este Flavius Nedelcea. 

Flavius Nedelcea se află la cel de-al doilea mandat de consilier județean. Anterior, acesta a făcut parte și din Consiliul Local Reșița, în perioada 2000-2004.

În vârstă de 44 de ani, Nedelcea este membru PSD din 2002 și ocupă în prezent funcția de vicepreședinte al organizației județene a partidului.

Consiliul Județean Caraș-Severin nu a mai avut doi vicepreședinți din anul 2015, după ce Ionesie Ghiorghioni a fost prins în flagrant în timp ce lua mită. O perioadă de timp, s-a vehiculat că și cel de-al doilea vicepreședinte va veni din zona PMP-ului, conducerea partidului dând chiar de înțeles la un moment dat că ales va fi Marcel Andronache, lucru care nu s-a concretizat însă. După lungi așteptări, în ședința forului județean de săptămâna aceasta este inclus proiectul de hotărâre privind alegerea celui de-al doilea vicepreședinte.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei