UPDATE: Foc de armă la Colțan! S-a tras asupra trenului care venea de la Timișoara la Reșița!

modelmic

 

UPDATE: Polițiștii cărășeni au prezentat dosarul procurorului de caz, care a încadrat fapta ca fiind infracțiune de distrugere.

Din cercetările efectuate nu se poate concluziona că a fost folosită o armă de foc, specialiștii criminaliști urmând să stabilească natura obiectului care a spart geamul trenului Regiotrans 16113 Timișoara-Reșița Nord, printr-o expertiză fizico-chimică”, informează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

…………………………………………

Polițiștii cărășeni au intrat în alertă după ce miercuri seara au primit o reclamație cum că asupra trenului care circulă pe ruta Timișoara – Reșița s-ar fi tras un foc de armă. Evenimentul s-a produs în halta de la Colțan, la aproximativ 2 kilometri de Reșița.

Călătorii care s-au deplasat ieri seară cu trenul personal ce venea de la Timișoara spre Reșița au avut parte de un șoc, după au auzit un foc de armă, imediat ce trenul s-a pus în mișcare în gara de la Colțan. Martorii susțin că un proiectil ar fi pătruns într-un compartiment. Oamenii au pus imediat mâna pe telefon și au sunat la 112. Din fericire nu au fost persoane rănite.

În data de 29.08.2018, ora 22:17, lucrătorii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Reșița au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16113 Timișoara-Reșița Nord, automotor aparținând unui operator privat, s-a tras din exterior un posibil foc de armă, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment”, explică purtătorul de cuvânt de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Adrian Jurjica.

O echipă operativă deplasată la fața locului, din care a făcut parte și un polițist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-a deplasat imediat la fața locului, dar nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Cu toate acestea, au fost ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului, în vederea clarificării situației.

Karina TINCUL

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Shdjfj

    La cum se lucreaza la noi, desigur ca se va clasa si se va solutiona ca autor necunoscut. Si asa o sa ajungem sa murim, incurajandu-se teribilismul si anonimatul.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei