Focuri de armă la frontiera cu Serbia! Doi contrabandiști, prinși la Zlatița!

modelmic+editorial

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol au fost nevoiți să tragă ieri două focuri de avertisment pentru a opri doi contrabandiști care intenționau să introducă ilegal în România, din Serbia, 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, a căror  valoare este de aproximativ 12.000 lei.

 

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 14.30, atunci când poliţiştii de frontieră au observat pe raza localităţii de frontieră Zlatiţa, cu ajutorul sistemului de supraveghere, două persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România, având asupra lor bagaje voluminoase.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă din cadrul sectorului, care a procedat la somarea prin voce a bărbaţilor dar, cum aceştia nu s-au supus, oamenii legii au tras două focuri de avertisment în plan vertical, moment în care persoanele au abandonat coletele şi au fugit în vegetaţia din zonă.

În urma verificării coletelor, a fost descoperită cantitatea de 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, de proveniență sârbeasca, în valoare de 12.000 lei. Poliţiştii de frontieră au identificat una dintre persoane ca fiind cetăţeanul româ, în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză a fost  întocmită lucrare penală sub aspectul săvârâşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei