Focuri de armă și amenințări asupra poliției, la Moldova Nouă! Un bărbat, reținut pentru 30 de zile!

modelmic+editorial-Recovered

Un bărbat de 27 de ani, din Moldova-Nouă, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj după ce, în urma unui scandal în care a fost implicat, i-a amenințat cu o furcă pe polițiștii care au venit să liniștească spiritele.

 

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 20:54, atunci când polițiștii orașului Moldova-Nouă au fost sesizați de către o femeie din localitate despre un conflict pe care aceasta îl avea cu o persoană, la domiciliul său de pe strada 1 Decembrie 1918.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a fost însă întâmpinat în curtea casei de un bărbat în vârstă de 27 de ani, care avea în mână o furcă cu care a început să îi amenințe.

În momentul în care bărbatul s-a apropiat de oamenii legii, îndreptând furca asupra acestora, unul dintre polițiștii prezenţi l-a somat să înceteze, lucru care nu s-a întâmplat.

Astfel, pentru că bărbatul nu a renunţat la ameninţare, nici după ce a fost somat, polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de avertisment în plan vertical.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției orașului Moldova-Nouă.

„În urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a suspectului, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Moldova-Nouă cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, tânărul fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Județean Caraș-Severin”, explică reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

Alexandra JURCA

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei