„A fost greu, dar Dumnezeu ne-a ajutat să terminăm cu bine” – afirmă primarul din Carașova

a Edilul localității Carașova, Petru Bogdan, a reușit să obțină girul locuitorilor pentru un nou mandat în fruntea obștii. Într-o postare pe rețeaua de socializare, făcută după aflarea rezultatelor, primarul Petru Bogdan a afirmat:

Dragi Karașoveni, bucuria este mare, pentru că mi-ați dat încredere și ați înțeles că mă interesează în următorul mandat, bunăstarea poporului nostru. Este o mare responsabilitate, dar prin credință și ajutorul Domnului Dumnezeu, sper să realizam ce ne-am propus, să trăim în adevăr și onestitate, valorile care ar trebui să conducă în comunitatea noastră.

Pentru bucuria pe care mi-ați făcut-o doresc să vă mulțumesc tuturor din suflet și tinerilor în primul rând, care au fost alături de mine în această campanie! Dumnezeu Atotputernic să binecuvânteze poporul nostru“!

Contactat telefonic în această dimineață, primarul Petru Bogdan a reiterat ideea că prioritățile sale în noul mandat sunt în primul rând continuarea proiectelor începute în ultima perioadă, precum și atragerea de noi fonduri de la Uniunea Europeană dar și din surse guvernamentale pentru implementarea altora noi.

Trebuie să punem un accent mai important pe sprijinirea tinerilor, pentru că ei sunt generația viitorului nostru, dar vom încerca să dezvoltăm și turismul pentru că zona aceasta are un potențial deosebit“ – a mai afirmat primarul comunei Carașova, Petru Bogdan.

Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Lepadus

  L*** trista asta nu a făcut nimic.. A câștigat alegerile pe spatele lui Bork ca a plătit oameni ca să îl voteze.. ***FRAZA MODERATA***

  Raspunde
  1. Vasile Vatav

   Decât să împrăştii pe aici tot pe felul de afirmații nefondate, mai bine apucă-te de treabă şi fă ceva util in viața ta. Nu ne interesează realitatea imaginară şi deplasată pe care o vezi tu, plină de “gospodari” şi de ponei cu mădulare potente.

 2. Nicusor

  Felicitari, domnule primar! Sper sa continuati munca buna si frumoasa, pe care ati facut-o pana acum.

  P.S. Sunt sigur ca cerberii de la Uniunea Croatilor se bucura cel mai mult de rezultatul alegerilor.

  Raspunde
 3. Niccolò Machiavelli

  Astfel de aberații poate scrie doar o persoană inconştientă, asta denotă că TU … eşti dovadă vie că un om poate trăi fără creier! Eu iți pot explica dar chiar nu pot înțelege în locul tău!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei