Fost vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin, Gabriela Stuparu este de astăzi vicepreședinte PSD!

gab

Gabriela Stuparu a fost aleasă astăzi în cadrul conferinței extraordinare a organizației PSD Caraș-Severin, vicepreședintele acestei formațiuni. Stuparu a fost vreme de 2 mandate vicepreședintele Tribunalului Caraș-Severin și a activat 27 de ani în magistratură.

Iată că după ce m-am retras, în urmă cu aproximativ 2 ani, m-am gândit și am cochetat mereu cu ideea de a face și altceva decât magistratură. După o analiză destul de meticuloasă, pentru că a trebuit să fac această analiză a formațiunilor politice aflate pe eșichierul nostru, am hotărât într-un final că voi face pasul către PSD pentru că eu personal mă regăsesc în valorile promovate de această formațiune, pe de-o parte.

Pe de altă parte, consider că la acest moment PSD-ul este formațiunea care într-adevăr își dorește să se reformeze și care, într-adevăr a făcut și dorește să facă ceva în continuare pentru omul simplu, pentru pensionari, pentru tineri, pentru asistența medicală, pentru învățământ, pentru știință, pentru egalitatea de drepturi, pentru nediscriminare și pentru toate valorile în care eu mă regăsesc și sper să am în interiorul PSD-ului o activitate la fel de îndelungată și de fructuoasă cum cred eu că am avut în cadrul Tribunalului Caraș-Severin”, a declarat Gabriela Stuparu.

Noul vicepreședinte nu exclude în perspectivă și o posibilă candidatură pentru viitoarele alegeri.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Iulicafarafrica

    Dacă duamna a crezut in “valorile ” pesediste, mă ingrozesc la gândul că a profesat cu aceleași valori înălțătoare “made by psd” ! Nu i-o ajunge pensioara din 5 cifre plătite de fraierii cu salarii la minima subzistență?!?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei