Fostul primar al Reșiței, liberalul Liviu Spătaru votează Silviu Hurduzeu!

spataru

Deși mărturisește că nu se mai implică de ceva vreme în viața publică, fostul primar al municipiului Reșița, liberalul Liviu Spătaru a rămas un formator de opinie pentru prietenii săi. În acest context, Liviu Spătaru le-a mărturisit public acestora că pe 27 septembrie va acorda în premieră un vot stângii politice, chiar dacă este și va rămâne un liberal convins.

„După cum vedeți, eu m-am retras din viața publică…dar se pare că am rămas un formator de opinie, pentru că tot mai mulți prieteni mă întreabă cum și cu cine votez. Sunt și voi rămâne profund liberal în principii și convingeri, așa că voi vota cu liberalii, la Brebu Nou, alături de Răzvan Ungar și familia sa. La președinția Consiliului Județean lucrurile stau diferit. Pentru mine, votul este o problemă de conștiință, e ca o spovedanie și nu am lipsit niciodată de la vot.

În acest sens, a unsprezecea mea poruncă e să nu votez niciodată turnători la statul polițienesc, indiferent de structură. În consecință, în premieră pentru mine, voi da un vot stângii pentru președinție, domnului Silviu Hurduzeu, cel mai echilibrat om de stânga pe care l-am cunoscut! Domnul sa-i ajute pe toți candidații și pe toți votanții!”, a declarat Liviu Spătaru.

Totodată, fostul primar al municipiului spune că va monitoriza personal întreg procesul electoral la Brebu Nou, acolo unde își va exprima prin vot opțiunile și va face plângeri penale tuturor celor care vor încerca să voteze ilegal.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. habar n-am

    Halal formator de opinie…
    Fara cuvinte, dar de fapt explicabil. In mandatul actual a fost searsa din centru ctitoria d – ului Spataru. Dalele acelea subtiri si toate crapate. Cel mai mare dusman al nostru este memoria de scurta durata. Uitam din pacate realizarile marete ale inaintasilor acestui oras.
    Sa ne fie rusine.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei