Fostul primar al Reșiței, Mircea Popa, îi dojenește pe actualii consilieri locali! „Îi rog să lase politica la o parte pentru a îmbunătăți viața urbei și a cetățenilor săi”

modelmic+editorial

 

Fostul primar al Reșiței, Mircea Popa, a avut o vară activă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat zilnic imagini inedite cu orașul din diferite perioade de timp, dar și povești despre evoluția diverselor investiții care au dus la Reșița de astăzi.

În încheierea periplului său prin istoria orașului, fostul edil a ținut să adreseze câteva cuvinte atât celor care critică gratuit modul în care se mișcă lucrurile în Reșița, dar și celor care se află acum la cârma orașului.

În ceea ce privește criticile, Mircea Popa a menționat că toți cei care nu au făcut nimic pentru a îmbunătăți starea orașului și a cetățenilor săi, ar trebui să se abțină de la comentarii.

„Îi rog pe acei ce hulesc uneori urbea noastră să își revizuiască acest gen de atitudine, punându-și domniile lor mai întâi problema: Ia să văd cu ce am contribuit eu la îmbunătățirea vieții noastre comune în acest oraș? Reșița noastră este o localitate plăcută, pentru cei ce a făcut ceva pentru propășirea ei, chiar dacă lucrurile respective ar avea doar caracter simbolic”, a explicat fostul primar reșițean.

În ceea ce privește administrația locală, Mircea Popa nu s-a sfiit niciodată să își arate susținerea pentru actualul Popa, lucru pe care l-a făcut și acum. Fostul primar a avut totuși o rugăminte pentru consilierii locali; să lase politica în afara Primăriei.

„Cetățenii ar trebui să participe activ pentru a susține programul actualei administrație, al primarului Ioan Popa care, împreună cu Consiliul Local, și-au asumat un program îndrăzneț de a îmbunătăți calitatea vieții în urbea noastră, program de care am luat cunoștință din presă, dar și dintr-o vizită pe care mi-a făcut-o domnia sa.

Dacă mi se mai permite, rog cele două forțe politice ce compune structura actuală a Consiliului Local ( PNL și PSD) să lase politica la o parte atunci când este vorba de a îmbunătăți viața urbei și a cetățenilor săi, să adopte soluțiile cele mai bune în rezolvarea problemelor, indiferent din partea cărei formațiuni politice provin”, a adăugat Mircea Popa.

 

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “să adopte soluțiile cele mai bune în rezolvarea problemelor, indiferent din partea cărei formațiuni politice provin”
  Problemele provin mai ales din partea unuia cu faima de primar bataus, alcoolic si escroc, care distruge inclusiv ceea ce a construit spiritul dumneavoastra pentru municipiul Resita, domnule inginer Mircea Popa.
  Adica increderea.

  Raspunde
  1. zero

   Mircea Popa a “muscat” prin incredere oarba in textele cosmetizate (de altii) pentru taitelu’.
   Dar si multi alti resitenii au “muscat” din prosteala electorala.
   Iar varsta nu poate fi un motiv serios pentru o discriminare.
   Tito avea 88 de ani si poporul sau l-a iubit. Pe buna dreptate.
   Apoi …

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei