Fostul primar, Mircea Popa, sare în apărarea actualului edil, Ioan Popa! Vă rog să nu-l mai „suduiți”!

popa-popa

Lucrările inițiate de Primăria Reșița pe bulevardul Revoluției din Decembrie din municipiu au stârnit critici vehemente din partea mai multor reșițeni, nemulțumiți de faptul că arborii de pe malul Bârzavei sunt tăiați. În apărarea demersului inițiat de primarul Ioan Popa a venit însă fostul edil, Mircea Popa, care explică că respectivii copaci au fost plantați în urmă cu aproape 40 de ani, iar în prezent sunt un pericol pentru populație.

Primăria Reșița anunța în urmă cu peste o săptămână că trotuarul situat pe b-dul Revoluția din Decembrie, între Hotelul Semenic şi podul 7 Noiembrie va fi modernizat, iar lucrările vor include refacerea trotuarului, montarea de pavele, marcarea pistei de biciclete și amenajarea zonei verzi prin tăierea arborilor existenți și înlocuirea acestora cu un aliniament de arbori ornamentali. Lucrătorii din cadrul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița s-au pus rapid pe treabă, ceea ce a provocat o serie de critici din partea unor reșițeni, nemulțumiți de priveliștea din zonă, din care lipseau copacii cu care erau obișnuiți și care le țineau umbră în zilele caniculare.

Fostul primar Mircea Popa a decis astăzi să își exprime și el punctul de vedere, adresând pe Facebook un mesaj celor supărați pe actualul edil în legătură cu tăierea salciilor de pe malul Bârzavei.

Aceste salcii au fost plantate în anii 1978-1979, atunci când au fost tăiați plopii de pe actualul Bulevard Revoluția din Decembrie, pentru lărgirea acestuia. A fost o soluție provizorie, dar după cum se vede a rămas definitivă. Ele, în stadiul în care au ajuns, reprezintă un pericol pentru bulevard, întrucât prin greutatea lor, care apasă pe zidul ce stăvilește Bârzava, poate să ducă la distrugerea lui, cu consecințe grave pentru integritatea terasamentului bulevardului. De asemenea, rădăcinile salciilor, dintre care foarte multe sunt aproape de suprafața terenului de sub trotuar, au dus și ar duce la deteriorarea acestuia.

Așadar, este un lucru bun ce face primarul, gândindu-se la frumusețea viitorului. Deci vă rog să nu-l mai «suduiți »”, a precizat Ioan Popa.

Karina TINCUL

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Dumitru

  De faptul ca Secu, Cuptoare, Doma, Moniom, nu au canalizare si apa curenta nu vorbiti. Dati comentariile unui primar care nu a fost in stare in 3 mandate sa atraga macar un investitor.

  Raspunde
 2. zero

  Sus pe deal e-o casa…
  Maine va fi rasa…

  Asa au fost rase si tramvaiele in 2011, au fost rasi si copacii in 2017. Ce oare mai urmeaza la radere?
  Domnul inginer Mircea Popa nu are nici o vina, a construit multe lucruri bune pentru Resita, cu drag, chiar daca in mandatele sale si in acei ani de inflatie galopanta si distructiva pentru industrie nu s-a prea lasat atras nici un investitor (mai serios).

  Raspunde
 3. zero

  P.S. “Așadar, este un lucru bun ce face primarul, gândindu-se la frumusețea viitorului. Deci vă rog să nu-l mai «suduiți »”, a precizat Ioan Popa.”
  Adica “taitelul” Ioan Popa vorbeste despre sine insusi, cu dedublare de personalitate, pentru a insela prin confuzie cu domnul Mircea Popa.
  Dracu’ se ascunde in detalii.
  Alooo ospiciul!

  Raspunde
 4. MANofBANAT

  D-le Mircea Popa admiram gestul de eleganta fata de actualul primar Ioan Popa dar, credeti-ma ca pentru un astfel de personaj ca “primarul taiteilor” gestul dvs. nu-si are rostul, nu avet pe cine sa protejati. Gestul il punem pe seama coincidentei de nume (Popa) si atat, pentru ca distanta este enorma intre realizarile dvs. si nerealizarile primarului Nelu cu taitelu cel mincinos. Un exemplu ar fi promisiunea neonorata de actualul primar, cum ca in aceasta toamna vom avea autobuze noi ,de ultima generatie si resitenii nu vor mai circula in conditii inumane, demne de inceputul secolului 20. A venit toamna si … nimic, nichts, nada, nothing. Ce sa mai zicem de reintroducerea tramvaiului, de investitii, de locuri de munca si de toate celelalte de care Resita si resitenii au nevoie pentru a schimba soarta acestui oras devenit comuna cu blocuri si cu sina de tramvai dar, fara tramvai si de a readuce, cu adevarat, Resita la statutul de municipiu resedinta de judet cu tot ce inseamna acest lucru in secolul 21.

  Raspunde
 5. Daniel Serby

  Așa cum am spus în mai multe rânduri pentru satul (orașul) nostru Reșița transportul local va rămâne
  “UN TRAMVAI NUMIT DORINȚĂ ”
  Rușine domnule primar ați promis multe dar realizări zero barat
  Contractul roa-tir trebuia încheiat la 01.08.2017 dar incapacitatea de a ține promisiunilor pentru un transport decent ati prelungit contractul

  Raspunde
  1. zero

   Normal ca a prelungit contractul. Ca doar le-a mai si bagat recent in buzunar peste 500.000 EUR din banii publici prin re-achizitionarea fostului depou.
   In schimb a reziliat ilegal si nemotivat alte contracte bune si functionale (cu cei care nu i-au dat mita), atribuind lucrari publice (spre distrugere) acolitilor lui.
   Taiteii… de Nadrag.

   Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei