Fotbal la nivel înalt! Primarii cărășeni Nicolae Beg și Brian Filimon au învins echipa Parlamentului României!

modelmic

 O selecţionată a primarilor de comune din România a susţinut la București, pe stadionul din Berceni, două partide de fotbal contra unor echipe reprezentante ale Parlamentului României şi Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale – AFIR.

Din echipa primarilor de comune din România fac parte doi primari „jucători“  ai Caraș-Severinului. Este vorba despre edilul şef al localităţii Marga, Nicolae Beg și de primarul comunei Măureni, Brian Filimon, jucător de fotbal profesionist aflat în activitate.

Filimon-Beg

Echipa primarilor de comune din România a învins categoric formația parlamentarilor, cu scorul de 3-0, două dintre reușite, ca de altfel și o pasă de gol purtând semnătura lui Brian Filimon, cel mai talentat fotbalist dintre primari și cel mai bun primar dintre fotbaliști (evident cei aflați în activitate). Unul din goalkeeperii reprezentativei primarilor de comune din România a fost Arpad Miklos, viceprimarul comunei timișene Dumbrăvița.

Într-o altă partidă, primarii de comune s-au înclinat în fața reprezentativei AFIR-ului, investitorii din agricultură reușind să are cu spor terenul și să se impună la final în compania edililor cu scorul de 3-2. Primarii au condus cu scorul de 2-1 cu trei minute înainte de final prin golurile marcate de primarul comunei Mica din Cluj, fostul jucător divizionar A, Tiberiu Zelenț. Doar că revenirea AFIR-ului s-ar fi produs pe tabelă ca urmare a unor greșeli de arbitraj, recunoscute la finalul partidei, după cum ne-a precizat primarul de Măureni, Brian Filimon.

În reprezentativa primarilor de comune din România sunt cooptaţi mai mulţi edili şefi din judeţe precum Caraș-Severin, Sibiu, Cluj, Olt, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Alba, Timiș, Giurgiu, Maramureș.

Sergiu TABAN

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei