[FOTO] Tehnologie de ultimă generație la Liceul Teoretic „General Dragalina” din Oravița

Dragalina Oravita sala informatica

Elevii Liceului Teoretic „General Dragalina” din Oravița vor beneficia începând de miercuri de un nou laborator de informatică, renovat și dotat cu mobilier nou și cu 30 de calculatoare. Investiția a fost făcută cu sprijinul Primăriei orașului Oravița.

Unul dintre cele mai renumite licee cărășene, Liceul Teoretic „General Dragalina” din Oravița, se aliniază,  în urma acestei investiții, standardelor europene în materie de dotare a sălilor de informatică. Totodată, a fost achiziționat și un program de ultimă generaţie, un soft de management al clasei, Faronics Insight, prin intermediul căruia profesorul poate monitoriza în mod eficient activitatea elevilor, sarcinile de lucru fiind îndeaproape controlate, lucrul pe echipe devenind facil şi atractiv.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157677994131214″]

Investiția a fost posibilă și cu ajutorul Primăriei Oravița, care, în mod constant, a sprijinit cea mai reprezentativă unitate de învățământ din orașul din Valea Carașului.

Noi am fost întotdeauna interesați de procesul de educație din orașul nostru și am sprijinit financiar toate unitățile de învățământ. Este o onoare pentru noi că am putut să contribuim la înființarea noului laborator de informatică și sper ca, de această investiție, să beneficieze cât mai multe generații de elevi”, a declarat, pentru Reper24, primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei