Free Ocico: reşiţenii sunt invitaţi la schimb de haine în Mansardă

free-ocico-mansarda-resita

Centrul de Tineret Mansarda organizează astăzi, începând cu ora 17.00, o activitate inedită. Free Ocico îi aşteaptă pe toţi cei care vor să dea „refresh” garderobei scotocind prin a altora, iar la final pot pleca acasă cu orice le face cu ochiul… gratis!

Tinerii care vor să participe la Free Ocico sunt invitaţi la Centrul Mansarda cu tot ce nu le mai trebuie de prin dulapuri, dar ar putea fi folosit de alţii, mai puţin avantajaţi. Participanţii vor putea pleca acasă cu câteva dintre hainele pe care alţii le-au adus şi care li se potrivesc, iar restul articolelor colectate vor fi donate Fundaţiei Humanitas ProDeo.

Pe lângă scopul umanitar, activitatea este gândită ca un prilej de socializare pentru reşiţeni, însă are şi scopul de a atrage atenţia cu privire la fenomenul consumerismului, pe de o parte, iar pe de altă parte, asupra situaţiei tinerilor mai puţin norocoşi, din familii cu o situaţie financiară precară.

Evenimentul se înscrie în lista activităţilor derulate de Centrul de Voluntariat Reşiţa cu prilejul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, care se desfăşoară în perioada 12 – 18 mai.

În zilele următoare voluntarii au programate ateliere de obiecte decorative handmade în Parcul Tricolorului, dar şi excursii, drumeţii şi activităţi de ecologizare.

 

Diana Radu

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei