A furat alcool dintr-un supermarket și l-a lovit pe agentul de pază! Tânăr de 18 ani din Caransebeș, reținut de polițiști!

 modelmic

Un tânăr de 18 ani din Caransebeș a fost reținut de polițiști după ce a sustras o sticlă de alcool dintr-un supermarket din oraș. Mai mult decât atât, tânărul l-a lovit pe agentul de pază care a încercat să îl oprească să părăsească magazinul băutura sustrasă.

Ieri, 22 noiembrie, în urma cercetărilor efectuate și a administrării probatoriului în cauză, poliţiştii municipiului Caransebeș au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, bănuitul ar fi sustras dintr-un supermarket de pe raza municipiului Caransebeș două sticle de whisky pe care le-ar fi ascuns sub haine. Acesta a fost observat de agentul de pază care i-a solicitat să îi dea bunurile sustrase și să îl însoțească în biroul șefului de magazin. În acel moment tânărul ar fi devenit agresiv lovindu-l atât pe agentul de pază cât și pe un alt angajat care a intervenit, după care ar fi fugit cu una din sticlele de băuturi alcoolice sustrase”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Caransebeș pentru dispunerea măsurilor legale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei