Furnizarea apei, oprită mâine în Reșița! Vezi ce zone vor fi afectate!

modelmic

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă marți, 31 octombrie, , timp de patru ore, în municipiul Reșița, în vederea înlocuirii unui tronson de conductă de distribuție în Zona Aleea Tușnad.

Conform informațiilor transmise de Aquacaraș, nu vor avea apă la robinete, între orele 10:00 – 14:00, consumatorii de pe Aleea Bazna, Aleea Tușnad bl 1-3-5-7 și bl. 2-4 , Liceul Mircea Eliade, Colegiul Tehnic Cărășan și Grădinița PP 5.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC AQUACARAŞ SA – Exploatarea REŞIŢA.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643”, se mai precizează în comunicatul celor de la Aquacaraș.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei