Furnizarea apei potabile, oprită în Reșița timp de 18 ore! Vezi ce zone vor fi afectate!

apa

O parte a locuitorilor din cartierul reșițean Lunca Bârzavei vor rămâne mâine (joi, 14 septembrie) fără apă potabilă la robinete. Furnizarea acesteia va fi întreruptă de la ora 09:00 dimineața până noaptea la ora 03:00, la solicitarea celor de la Hidroconstrucția. 

Vor fi afectaţi consumatorii din Cartierul Microraion IV și Aleea Gugu. (de la Spitalul Județean Reșița în jos către RRR- partea dreaptă).

Lucrarea va fi executată de către personalul SC HIDROCONSTRUCŢIA SA . 

Rugam cetățenii din zonele afectate să-și facă rezerve de apă pentru intervalul anunțat.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș.

 Diana RADU

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “…recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș.”
  Asta ca si cand limpezirea apei s-ar putea produce fara golirea conductelor contaminate prin contoarele de apa (si pe banii) cetatenilor.

  Raspunde
 2. platesc apa si taxele

  am sunat in 12 seara la Aqua Caras si o doamna extrem de (ne)civilizata si cu tonul ridicat, tafnoasa si deloc doritoare de transmitere informatii, ca de aceea e angajata la dispecerat la relatii cu publicul, nu?, a inceput prin a preciza ca nu e anuntul Aqua Caras, ci al Hidroconstructia!! si a continuat spunand ca nu stie unde se opreste – sec, doar Micro IV…
  se aude domnu Trifunescu?? cine e furnizorul de apa?? cine are sute de angajati???

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei