Furnizarea apei potabile, întreruptă mâine pe 24 de străzi din Oravița!

 

modelmic

Locuitorii de pe mai multe străzi din orașul Oravița nu vor avea joi, 12 iulie, apă la robinete. Furnizarea acesteia va fi întreruptă, timp de patru ore (între 10:00 și 14:00), în vederea eliminării unei avarii apărute la rețeaua publică de distribuție.

Vor fi afectați  consumatorii de pe străzile: Crinilor, Teilor, Simion Mangiuca, Plopilor, Vasile Alecsandri, M. Kogălniceanu, Eftimie Murgu, Andrei Șaguna, Cimitirului, Răcășdiei, Crișan, Avram Iancu, Livezilor, Cantonului, Crizantemelor, Brosteniului, Grădinilor, Zorilor, Horea, Cloșca, Aurel Vlaicu, Spitalului, George Coșbuc, Prieteniei.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC AQUACARAŞ SA – Exploatarea Oravița.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile  până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela SC Aquacaraş SA, Exploatarea Oravița la tel. 0255/574235”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei