Furt la o societate comercială din Zăvoi! Hoții s-au făcut nevăzuți cu seiful, chiar sub nasul paznicului!

modelmic

Furturile din societăți comerciale devin tot mai frecvente în județul Caraș-Severin. Sediul unei firme din Zăvoi a fost spart noaptea trecută, hoții făcându-se nevăzuți cu caseta metalică în care se aflau încasările companiei. Este cea de-a doua spargere efectuată în același stil în ultimele două săptămâni în județul Caraș-Severin.

Conform datelor oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, în acest caz a fost deschis dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Potrivit primelor cercetări, se pare că hoții ar fi intrat cu mașina în curtea societății comerciale, după ce au tăiat lanțul unei porți laterale. Ulterior, au forțat ușa clădirii firmei, au pus mâna pe casa de bani și s-au făcut nevăzuți.

Culmea este că firma are un paznic, care își are sediul la poarta principală. Acesta însă nu a auzit nimic suspect, furtul fiind descoperit de abia în această dimineață.

Un caz similar a avut loc la finalul lunii iulie la Reșița, atunci când a fost spartă casieria centrală a societății Aquacaraș, operatorul de apă și canal din județul Caraș-Severin. Și atunci hoții au furat seiful în care erau ținute încasările companiei.

Citește și Casieria Aquacaraș din Reșița, spartă! Hoții au furat seiful cu totul!

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Andrei

    “Furturile din societăți comerciale devin tot mai frecvente în județul Caraș-Severin. ”

    Politia unde e ? Face doar constatari si cam atat.
    Bine ca au salarii mari, se pensioneaza mai devreme, iar in timpul lucrului stau pe facebook si le creste burta.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei