Furtuna a întrerupt concertul Mirelei Petrean de la Zilele orașului Moldova Nouă

mirela petrean m9

Anunțurile de cod portocaliu și chiar roșu de furtună cu aspect de vijelii, tunete și căderi semnificative de apă au pus pe jar autoritățile locale din orașul de la malul Dunării. Deși și-au luat măsuri de precauție, previziunile s-au adeverit și le-au stricat, celor din Moldova Nouă, prima zi de distracție din cele patru organizate de primărie.

Prima zi de distracție, din cele patru puse la dispoziție de administrația orașului din Clisura Dunării, a fost stricată de furtuna ce s-a abătut asupra orașului Moldova Nouă. Chiar dacă autoritățile locale și-au luat măsuri de precauție, ziua de ieri fiind una cu cod portocaliu de furtună, conform ANM, furtuna a venit dintr-o dată și a fost de o intensitate rar întâlnită. În câteva minute, vântul și ploaia au făcut ca pe Faleza Dunării să se creeze panica. Din fericire, cei prezenți au ieșit din locul amenajat teferi, cel mai probabil alegându-se cu o „baie” zdravănă cu apă de ploaie de vară și, cei mai slabi de inimă, cu o sperietură serioasă.

Citește și: 4 zile de distracție în minivacanța de Sfânta Maria! La Moldova Nouă, de Zilele Orașului 2017

Până la momentul acesta însă cei din Moldova Nouă s-au distrat de minune și, după câțiva artiști locali, capul de afiș al serii, Mirela Petrean, i-a făcut pe cei prezenți să se adune într-un număr considerabil pe Faleza Dunării, unii chiar prinzându-se în hora apărută instant. Bucuria nu a fost de lungă durată și, după vreo 40 de minute de muzică populară bănățeană autentică și vindecătoare de suflete, îndrăgita artistă a fost nevoită să părăsească scena din cauza furtunii.

Cea de-a doua zi de sărbătoare va continua și astăzi, deși vremea este una instabilă. Cu siguranță furtuna de aseară nu se va mai repeta. Sau, cel puțin, așa spun meteorologii. Petrecerea va începe astă-seară la ora 19.30 și pe scena amenajată pe Faleaza Dunării vor urca: Olivera Petrov și Petrică Miulescu Irimică. Dansurile populare vor fi puse în scenă de ansambluri locale. Intrarea în scenă, precum și prezentarea artiștilor va fi făcută de Tomi Popovici.

Pentru cei care nu doriți „ca ploaia să vă uge și vântul să vă bată”, puteți accesa pagina noastră de facebook, REPER 24, pentru a vedea în direct prestațiile artiștilor din această seară!

 

John GAVRILESCU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei