Gărâna Jazz Festival, ediția cu numărul 24, va avea loc în perioada 9-12 iulie

modelmic

 

Jazz-ul nu va lipsi nici anul acesta din Poiana Lupului! Organizatorii anunță că ediția din acest an a cunoscutului festival internațional de la poalele Muntelui Semenic va avea loc în perioada 9-12 iulie. La cea de-a 24-a ediție a Festivalului de Jazz de la Gărâna vor fi prezenți, printre alții, Dhafer Youssef, Charles Lloyd, Lars Danielsson, Jakob Bro Trio, Dave Weckl / Tom Kennedy, Nils Petter Molvær, Liv Warfield, Robben Ford și Bill Evans.

Gărâna Jazz Festival revine cu cea de-a 24-a ediție, ce va avea loc între 9 și 12 iulie, la Poiana Lupului din Gărâna. Ca în fiecare an, scena înconjurată de Munții Semenic va găzdui experiențe și experimente muzicale din toată lumea, în forma celor mai valoroase proiecte de jazz ale momentului”, anunță organizatorii.

Biletele pentru fiecare dintre zilele festivalului și abonamentele se pot cumpăra de pe  www.bilete.ro, precum și din magazinele Inmedio & RELAY, magazinele Germanos, Oficiile Poștei Române, magazinele Vodafone, Promenada Mall București. Informații despre posibilitățile de transport în zonă, cazare și o vacanță cu jazz la Gărâna sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro.

Iată programul cu primii artiști prezenți în line-up la Poiana Lupului:

Joi, 9 iulie, ora 20:00:

Dhafer Youssef Quartet – Sounds Of Mirrors

Charles Lloyd Quartet

Lars Danielsson – Liberetto III

Vineri, 10 iulie, ora 19:00:

Jakob Bro Trio

Trygve Seim Quartet

Dave Weckl / Tom Kennedy & Bob Franceschini & Stu Mindeman

Sâmbătă, 11 iulie, ora 19:00:

Nils Petter Molvær Quartet

Liv Warfield Band

Duminică, 12 iulie, ora 19:00:

Yotam Silberstein Quartet

Yuval Ron Quartet și Robben Ford and Bill Evans: Blues, Miles & Beyond

Festivalul Internațional de Jazz Gărâna este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat, membră a European Jazz Network. În ultimii 23 de ani, peste 80.000 de spectatori și numeroși artiști cu renume internațional au împărtășit experiența muzicii jazz de avangardă ascultată sub cerul liber în micul sat din inima Banatului. Au cântat la Gărâna: Eberhard Weber, Jan Garbarek, Stanley Clarke, Mike Stern, Tomasz Stańko, Jean-Luc Ponty, Stanley Jordan, John Abercrombie, Miroslav Vitouš, Zakir Hussain, Youn Sun Nah, Bugge Wesseltoft, Avishai Cohen, Jack DeJohnette, Hiromi, Terje Rypdal și mulți alții.

foto: oradeaindirect.ro

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei