A găsit două baxuri cu țigări pe câmp! Voia să le predea poliției, însă oamenii legii i-au stricat planurile

țigari contrabanda pojejena

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche au descoperit şi confiscat 1.270 de pachete cu ţigări de contrabandă, pe care un cetăţean român le transporta cu autoturismul proprietate personală.

Marți noaptea, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, judeţul Caraş – Severin, aflaţi în misiune pe DN 57 A, pe raza localităţii de frontieră Pojejena, au oprit în trafic pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, despre al cărui şofer poliţiştii de frontieră aveau suspiciuni că ar fi implicat în acte de contrabandă.

1490776627139-imag3-S4

În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de cetăţeanul român T.S., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin,  poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate a maşinii, cantitatea de 1.270 pachete de ţigări marca „Marble”,  fără marcaje fiscale. Cel în cauză a declarat că a găsit ţigările pe câmp şi dorea să le predea poliţiei de frontieră”, arată inspectorul de poliție Nicola Petre,  purtător de cuvânt al I.T.P.F. Timişoara

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 12.700 de lei, a fost confiscată, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei