Gata cu calvarul pe tronsonul de drum ce duce spre Semenic!

modelmic (1)

Fără gropi pe drumul care duce spre Semenic, zona turistică montană a județului luată cu asalt de turiști atât vara, dar mai ales pe timpul iernii. Tronsonul de drum Prislop-Semenic a fost deseori o adevărată provocare pentru șoferii care și-au propus să ajungă pe munte, fiind catalogat de unii drept un drum de calvar, datorită stării avansate de degradare.

În vara anului 2018, după 2 decenii în care nu s-a făcut nimic, pe DJ 582E s-au început primele intervenții de refacere a covorului asfaltic, însă iarna care a urmat și-a pus amprenta și drumul a devenit din nou o provocare.

Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin a anunțat astăzi că a finalizat lucrările pe drumul județean DJ 582E, Prislop-Semenic. Pe o suprafață de 5.000 mp au fost executate lucrări de întreținere curentă prin covoare asfaltice și plombări. Valoarea estimată a lucrărilor este de 386.000 lei.

modelmic (1)

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei