Gaz în trei cartiere şi 13 kilometri de asfalt la Caransebeş! „Ne gândim serios să accesăm un credit”!

modelmic

Urmare a măsurilor luate în ultima perioadă de guvern, printre care măririle de salarii din sectorul bugetar sau acordarea vaucherelor de vacanţă, bugetele mai tuturor localităţilor au avut de suferit. În cazul Caransebeşului, acesta este cu 1,5 milioane de euro mai mic decât cel de care a beneficiat anul trecut, când doar investiţiile s-au ridicat la aproximativ un milion de euro.

„Asta nu înseamnă că nu vom aloca o felie din acest buget şi investiţiilor. Mai mult, ne gândim serios să accesăm un credit, pentru că anul acesta dorim să demarăm proiectul de introducere a reţelelor de gaz în cartierele Teiuş, Valea Cenchii şi Gară. Discuţiile cu reprezentanţii firmelor care se vor ocupa de această investiţie au început deja. De asemenea, dorim să finalizăm şi investiţiile începute anul trecut, dar mai avem şi alte proiecte privind amenajarea oraşului”, a spus primarul municipiului, Felix Borcean.

Referitor la asfaltarea străzilor, edilul a declarat recent că aceasta se va face atât din bani de la bugetul local, cât şi din creditul pe care îl va lua administraţia locală. În proiect sunt prinşi aproximativ 13 kilometri dintr-o tramă stradală de 70 de kilometri, cât are oraşul, din care 6,5 kilometri vor fi modernizaţi, iar restul de 6,5 – reparaţi.  „Pe lângă aceste tronsoane, cred şi sper că vor fi finalizate şi tronsoanele de drum pe care în momentul de faţă execută lucrări Hidroconstrucţia. Lumea e nemulţumită şi nerăbdătoare, există acel tronson din Ţarinei care nu este asfaltat, dar condiţiile meteo nu permit această operaţiune în momentul de faţă, însă, când vremea o va permite, aceste lucrări vor demara şi se vor finaliza până la vară”, a adăugat Felix Borcean.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei