Gest de prietenie pentru un membru de onoare al Rotary Club Reșița! Șevaletul complet automatizat a ajuns la Vasile Popovici!

 

rotary

Gest de umanitate și prietenie pentru un pictor reșițean, membru de onoare al Clubului Rotary Reșița care și-a donat lucrările pentru o campanie de eradicare a poliomielitei.

Rotary Club Reșița a predat lui Vasilică Popovici șevaletul complet automatizat realizat de prietenul și colegul nostru Adrian Sachelarie de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și membru al Rotary Club Iași. Vasilică Popovici este un pictor reșitean și membru de onoare al Rotary Club Reșița, simbolul reșițean al campaniei Rotary „END POLIO NOW”, susțin reprezentanții Rotary Club Reșița.

Suferind de poliomielită de la vârsta de 3 ani, Vasile Popovici a realizat și a donat lucrări care au reușit să colecteze peste 25.000 USD, sumele fiind donate campaniei „END POLIO NOW” a Rotary Internațional prin proiectul districtual „CULORILE CARE DAU VIAȚĂ” inițiat în anul 2014 de Clubul Rotary Reșița.

Membrii Rotary i-au mulțumit lui Adrian Sachelarie pentru prietenie și lui Vasile Popovici pentru lecția de viață.

Lorena POENARU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei