(P)Geta Stan, cosmeticiana din Caransebeș la care se bat să ajungă doamnele din Banat!

modelmic

Doamnelor și domnișoarelor, acest articol care vă este dedicat începe cu o întrebare: ați vizitat Salonul de Cosmetică Diva B&G din Caransebeș? Multe dintre voi vor răspunde afirmativ și tot la fel de multe se vor întreba cu siguranță, unde, când și de ce ar face-o?

Și pentru că nouă nu ne plac doar descrierile ilustrate sau poveștile auzite la colț de stradă, despre o  asemenea preocupăre ce necesită talent, tehnologie de un anumit standard și mai cu seamă o muncă solicitantă, am ales să luăm contact cu noul salon din Caransebeș, care până anul trecut era renumit în Oțelu-Roșu. Sufletul și cosmeticianul salonului Diva B&G este doamna Geta Stan, a cărei poveste poate face oricând obiectul unei proze.

Geta Stan a absolvit în urmă cu 22 de ani școala de cosmetică la Arad, dar viața a făcut-o să activeze în cu totul alt domeniu decât cel în care își propusese să facă performanță. După o perioadă lungă de pribegie trăită departe de casă, în Germania, sătulă de singurătate și fără ca banii să îi mai aducă motivația dorită, Geta a decis că trebuie să se întoarcă pe plaiurile natale și să reînvie acel lucru lăsat nefinalizat din viața ei: cosmetica.

Extrem de important a fost sprijinul moral de care a beneficiat, acea încurajare care îți poate schimba destinul și desigur ajutorul nemijlocit primit din partea mama ei. Reîntoarcerea la cosmetică nu a fost un lucru facil. Geta Stan își amintește despre începuturi: „Mai știam din școală elementele de bază ale cosmeticii, de acum 20 de ani, pentru că ceea ce ai învățat odată, nu ai cum să uiți. Doar că între timp tehnologiile avansaseră și nu mai corespundea toate datele cu ceea ce eu știam. Mi-am comandat aparatură dedicată pentru partea de cosmetică dar am înțeles că astăzi dacă vrei să faci diferența pe piață, este foarte importantă partea de remodelare. Eram în Germania unde ziua lucram iar noaptea citeam, învățam despre tot ceea ce ține de corpul uman și de tehnicile prin care se poate face remodelarea, ce poate face fiecare aparat în parte.

La început am venit cu 3 sau 4 aparate din Germania, am deschis firma dar am continuat să lucrez în Germania pentru a-mi procura și restul de tehnică performantă. Mi-am făcut între timp și studiile de remodelare cu profesioniștii de la Reflexovital din Sibiu și pot spune că, deși eu mă familiarizasem cu mare parte din ceea ce înseamnă remodelarea, acum pot face și dovada prin diploma obținută și prin recunoașterea de care am beneficiat din partea acestor profesioniști. Vă pot mărturisi că a venit la mine la salon echipa de la Sibiu, iar domnul director, după ce am lucrat cu el cot la cot preț de două zile, a rămas impresionat de cunoștințele mele și mi-a spus: „Eu nu stau de vorbă cu un elev, eu stau de vorbă cu o profesionistă“. Mai concret la cosmetică am făcut dovada cunoștințelor mele cu oglinda pe pieptul unei cliente, eu operând pe o jumătate de față, directorul spunându-mi „vreau să văd schimbare“. A fost atât de mulțumit de rezultatele pe care le-am avut cu aparatele mele, încât după două luni cosmeticienii din Sibiu și-au achiziționat unul dintre acestea.

Întreaga aparatură cu care operează Geta Stan spre înfrumusețarea doamnelor și domnișoarelor la salonul Diva B&G de pe strada Traian Doda, nr. 50, reprezintă un buget de câteva zeci de mii de euro, bani strânși cu trudă și prin muncă, dar care astăzi îi aduc satisfacții recunoscutei cosmeticiene. Iar cea mai mare împlinire pentru Geta Stan, după cum o recunoaște chiar cosmeticiana, este resimțită atunci când rodul muncii ei se vede în sclipirea ochilor clientelor mulțumite, care nu regretă nicio clipă faptul că i-au călcat pragul.

 

Doamnele și domnișoarele pot arăta precum divele de la Hollywood? Geta Stan spune: Da!

Cosmeticianul Geta Stan afirmă că nu poate face programări pentru aparatele din salon doar vorbind cu o clientă la telefon. Totul depinde de situație, dar doamnele și domnișoarele trebuie în primul rând văzute la salon pentru a știi ce zone ale corpului trebuie lucrate. Aparatele sunt combinate în funcție de necesitate. Pentru celulită am un tip de aparate, pentru grăsime un cu totul alt aparat, pentru varice, pentru abdomen, pe zone, etc.

Salonul Diva B&G deține al doilea tunel performant din țară!

 Am aparate pe care lucrez pe tot corpul iar altele dedicate, pentru abdomen, pentru brațe, vă mai pot spune că am un tunel  cu pietre germaniu și infraroșu, benefic pentru sănătate, cu efecte deosebit de bune pentru dureri de spate, articulații, celulită, circulație sanguină,  practic acest aparat din salonul meu este al doilea tunel din țară!

modelmic

Alte aparate sunt cavitația pentru grăsime, celulită, radiofrecvența – pentru vergeturi, piele lăsată, lipo-laserul cu rol anticelulitic și scăderea centimetrilor în circumferința taliilor  doamnelor și domnișoarelor, preso-terapia cu rol foarte important la finalul ședințelor, pentru că tot ce se topește trebuie drenat și eliminat. Și tunelul amintit are rolul de drenaj prin glandele sudoripare, pe când prin preso-terapie sunt eliminate toate grăsimile. Detoxifierea prin electroliză. Ceea ce trebuie reținut este că rezultate se pot observa încă de la prima ședință la salonul Diva B&G, dar dacă vă doriți adevărate transformări, atunci Geta Stan recomandă

Important: Nu contează vârsta pentru slăbire a doamnelor și domnișoarelor ci doar determinarea acestora pentru remodelarea aspectului; în afara ședințelor de la salon, Geta Stan recomandă doamnelor și domnișoarelor o atenție sporită la alimentație și la modul în care clientele se hidratează în ziua în care au programare la salon. Cel puțin doi litri de apă sunt recomandați pentru a avea rezultatele scontate.

Dar mai multe despre secretele cosmeticii, veți afla în articolele Reper 24 pe care le vom dedica profesionistei Geta Stan – cosmeticiana pe care o puteți vizita în Caransebeș, la Salonul Diva B&G, pe strada Traian Doda, nr.50.

Mai multe detalii despre întreținerea corporală pentru doamne și domnișoare, puteți obține accesând site-ul salonului Diva B&G: http://www.cosmeticacorporala.ro sau pe https://www.facebook.com/SalonDivaBG

 

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

3 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei