Gradimex în luna cadourilor

modelmic
Ofertele din luna cadourilor de la Market Gradimex curg în valuri, zilnic făcând economie în buzunarele dumneavoastră deoarece odată cu scăderea temperaturilor de afară, scad și prețurile. Ca și în alte relatări din publicația Reper 24, Market Gradimex vă reamintea că  ,,Tu alegi, noi livrăm’’ deci cotinuăm campania de vânzări cu livrare la domiciliu între orele 9-23 la telefon 0771 105 035 sau pe pagina www.marketgradimex.ro

Moșul a venit la magazinul Market Gradimex încărcat de bunătăți pentru a le oferi clienților săi marfă de calitate la prețuri super-avantajoase, cu reduceri zilnice . În ciuda acestei pandemii se continuă activitatea  respectând legea și restricțile impuse de autorități.
Gradimex

Având în vedere că suntem într-o situație destul de neplăcută, noi cei de la Market Gradimex, nu renunțăm la clienții noștri și le vom fi alături atât cât de mult se poate și cât ni se permite. Vom continua livrările la domiciliu între orele 9-23 iar în magazin la vânzarea cu amănuntul, vom fi alături de dumneavoastră, de la orele 5-21, pentru a ne plia pe programul ce ne-a fost impus, conform restricțiilor pentru prevenirea răspândirii Covid 19.
Cu părere de rău, vă cerem scuze pentru acest inconvenient și ne-am dori ca acest lucru să nu fie de durată.Tinem la confortul clienților noștri și ne dorim să trecem împreună peste acestă perioadă.

131989082_816648979191698_3437405005097630865_n

Vă rugăm totodată ca la intrarea în incinta magazinului să purtați mască și să respectați indicațiile personalului Market Gradimex.
Asta transmite doamna Feieș Cristiana, patroana Market Gradimex clienților săi, pentru a nu avea neplăcuta surpriză de a vizita  această locație noaptea, când aceasta funcționa în regim non-stop. Urmează în curând sărbătorile de iarnă și au început odată cu acestea și noile promoții. Urmăriți Facebook prin pagina  proprie https://www.facebook.com/market.gradimex vă aduce la cunoștință noutățile și promoțiile care nu vor fi deloc puține.

gradimex2

Market Gradimex, vă așteaptă sa îi treceți pragul și să ne menținem optimismul împreună. Totul va fi bine…Sărbători liniștite!

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei