(E) Greii PSD-ului cărășean se reunesc mâine la Doclin!

13234852_1077257462345341_117028059_o

Comuna Doclin va fi punctul central al reuniunii social democraților cărășeni în frunte cu deputatul Ion Mocioalcă, liderul PSD Caraș-Severin și politicianul care conduce lista de consilieri la alegerile din 5 iunie pentru Consiliul Județean, duminică, 15 mai, cu începere de la ora 20:00. Astăzi staff-ul PSD se va afla în localitățile Măureni – ora 17:00, Berzovia – 18:00, Ramna – 19:00 și Vermeș – 20:00. .

Alături de Mocioalcă vor fi prezenți la Doclin și alți parlamentari precum deputatul Ioan Benga, senatorul Aurel Duruț și o seamă de candidați care se regăsesc pe lista social – democraților, care și-au propus să-și câștige locurile de viitori consilieri județeni.

Evenimentul va avea loc la centrul de informare turistică din localitate, locul unde actualul primar al comunei, Dănuț Oană, cel care este și președintele organizației locale PSD din Doclin și echipa sa de candidați social democrați la Consiliul Local Doclin vor prezenta în fața „goștilor de seamă“ de la județ platforma electorală pentru mandatul 2016 – 2020.

Nu se vor trage salve de tun, nu vor fi sacrificați miei și purcei, nu va cânta nici Irimică și nici Andreea Voica, dar cu siguranță cei care doresc să vadă îndeaproape personalitățile social-democrate cărășene ale momentului și să le asculte discursurile structurate pe campania pentru alegerile locale din 2016, sunt invitați să asculte oferta electorală a PSD-ului la centrul de informare turistică din Doclin.

Reper 24

Stiri similare

3 Comentarii

  1. georgescu

    Intalniv-ar Dumnezeu sa va intalneasca! Sa va “intelepteasca” in ale coruptiei si luarii de spaga. Toti o apa si un pamant. Vai de vremurile ce vor sa vina cu asa politicieni.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei