Grigore Goja este noul viceprimar al orașului Oțelu Roșu!

modelmic

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu are de astăzi un nou viceprimar în persoana consilierului local social democrat Grigore Goja, ales cu 10 voturi în ședința Consiliului Local.

Goja a câștigat astfel în fața candidatului PNL pentru această funcție, liberalul Drăghici care a beneficiat de votul a doar 5 consilieri, alte două voturi fiind anulate. Grigore Goja, în vârstă de 38 de ani, profesor de profesie și este căsătorit.

Primarul Mălăiescu se declară bucuros de alegerea secundului său în persoana profesorului Goja și își pune speranța într-o colaborare fructuoasă cu acesta pentru comunitatea și administrația din Oțelu Roșu.

Goja fusese votat, în prealabil, candidat pentru ocuparea funcției vacante de viceprimar și în cadrul Biroului Politic al Organizației PSD Oțelu Roșu.

Sergiu TABAN

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Emilut

  Familia Boșneac se mută la primărie ?
  Să ne explice Goja cum a luat el pășunea. iar posesorii de oi din Mal nu mai au unde să le ducă vara.

  Raspunde
  1. Ariana

   Esti mai prost ca Emilut! Pe acest domn Goja il cunosc personal si chiar este un om simplu,harnic si cu ganduri bune,dar probabil invidia este la ea acasa!
   Emilut=Magda???

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei