Gropile din carosabilul reșițean vor deveni istorie. Cel puțin deocamdată

a
Profitând de vremea frumoasă Primăria Reșița a reluat programul de asfaltare a gropilor din carosabil pe principalele artere rutiere. Contactat telefonic, Daniel Călin șeful Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul primăriei municipiului ne-a declarat:

„De astăzi se va continua plombarea începând din dreptul străzii Molizilor pe bulevardul Revoluția din Decembrie și vom trage tare, pentru că vrem să terminăm și podul de la Intim, astfel încât de mâine să putem să trecem pe Calea Timișoarei pentru că și acolo avem probleme mari. Dacă reușim și sper că vom reuși, vom avea marile bulevarde plombate în această săptămână, iar de luni vom trece la străzile secundare pentru că avem mult de lucru și acolo. Dacă va fi nevoie, vom lucra și sâmbătă pentru că vreau să le dăm în circulație, în condiții bune, în timpul cel mai scurt“ – a mai precizat Daniel Călin.

s
Programul detaliat pe zile pentru săptămâna viitoare nu a fost pregătit deocamdată, urmând ca în funcție de vreme și necesități, acesta să fie întocmit până luni dimineața. Tot de luni, o echipă va asfalta toate lucrările efectuate de Aquacaraș care au necesitat spargerea carosabilului.

Concomitent se lucrează la amenajarea și igienizarea zonelor verzi de pe Calea Timișoarei și se continuă lucrările de reparații la unitățile de învățământ din municipiu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei