Grupul de Acțiune Local Reșița anunță lansarea unui nou apel de fişe de proiect! Suma alocată este de 400.000 euro!

modelmic

 

Grupul de Acțiune Local Reșița anunță lansarea apelului de fişe de proiect POR/GAL Reşiţa/2019/9/1/IMM. Suma alocată prezentului apel este de 400.000 euro. Valoarea minimă a unui grant este de 20.000 de euro, iar cea maximă este de 200.000 euro. Termenul limită de depunere a fişelor de proiect 05.12.2019 (ora 16:00).

Acest apel de fişe de proiect se adresează solicitanţilor eligibili categoria întreprinderi de economie socială de inserție, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunităţii, Obiectiv Specific OS 9.1 Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială, prin măsuri integrate, pentru proiectele aferente Strategiei de Dezvoltare Locală a Grupului de Acțiune Local Reșița, selectată la finanțare în cadrul Programului Operațional Capital Uman – POCU- 2014-2020.

Fişele de proiect care vor fi evaluate în cadrul prezentului apel vizează măsura Înfiinţarea şi dezvoltarea de întreprinderi sociale pentru inserţia pe piaţa forţei de muncă şi se încadrează în fişa de intervenţie H9 Înfiinţarea de întreprinderi sociale (bază materială, dotări) din cadrul SDL Reşiţa”, precizează reprezentanții Grupului de Acțiune Local Reșița.

Dosarul fișei de proiect se depune în format fizic la SC PRESTAREA Reșița, de pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, nr. 1A, et.3, ap. 2, înaintea expirării datei limită de depunere a fişelor de proiect, într-un plic închis ce va avea pe exterior informaţiile referitoare la numărul apelului de fişe de proiect, numele solicitantului şi titlul fişei de proiect şi va fi însoţit de o adresă de înaintare.

Programul de depunere este de luni – vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

Dosarul fişei de proiect se va întocmi cu respectarea prevederilor din GHIDUL SOLICITANTULUI APELURI DE FIŞE DE PROIECT LANSATE DE ASOCIAŢIA GAL REŞIŢA PENTRU PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020, CONDIȚII SPECIFICE ÎN CADRUL APELULUI DE FIŞE DE PROIECT POR/GAL REŞIŢA/2019/9/1/IMM. Acest ghid se adresează solicitanţilor eligibili în cadrul Axei prioritare 9, Prioritatea de investiții 9.1, pentru proiectele aferente Strategiei de Dezvoltare Locala a Grupului de Acțiune Local Reșița selectată la finanțare în cadrul Programului Operațional Capital Uman – POCU- 2014-2020, pentru apelul de fişe de proiect POR/GAL REŞIŢA/2019/9/1/IMM, Septembrie 2019.

Detalii suplimentare se găsesc pe site-ul http://galresita.ro, secțiunea Ghiduri POR/POCU, unde poate fi consultat Ghidul Solicitantului și anexele aferente apelului, iar procedura de evaluare și selecție a propunerilor de proiecte, se regăsește în secțiunea Proceduri GAL a site-ului susmenționat. De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute la SC PRESTAREA  Reșița, Bulevardul Revoluția din Decembrie, nr. 1A, et.3, ap. 2, sau la telefon 0730-032627.

 

 

 Diana RADU

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei