Gugu Trail Race … recidivează

gugutrail

În organizarea Primăriei comunei Bucoşniţa, în data de 12 august va avea loc cea de a II-a ediţie a competiţiei Gugu Trail Race. Acţiunea se va desfăşura pe teritoriul administrativ al acestei comune, de coordonare urmând să se ocupe reprezentanţii MTB Caransebeş şi copiii din cadrul Asociaţiei K.H. La fel ca anul trecut, concursul va avea şi o latură caritabilă.

Concursul va avea trei probe: MTB – 22 km; Alergare, Rages Run – 12,5 km; Alergare, Semimaratonul Gugulanilor – 22 km. Atât proba de MTB, cât şi cea de Semimaraton vor purta numele ,,Cristian Nemeş“ (1967-2016), sportivul care anul trecut a participat la ambele probe, dar care, între timp, a trecut la cele veşnice.

Traseul pe care se vor desfăşura probele este format din drumuri publice, poteci turistice amenajate şi neamenajate, pante cu înclinare mare, zone accidentate, pajişti, păduri, tăieturi.

La fel ca şi anul trecut, organizatorii îi anunţă pe cei interesaţi că nu se percepe taxă de participare la această competiţie.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei