Gugulanii dau startul distracţiei: Pragu’de Sus, Anda Adam şi Mandinga vin la Ruga de la oraş!

modelmic

Cu un program bogat care să împace toate gusturile, Ruga de la oraş vine anul acesta cu un mix de folclor autentic, muzică folk, hituri pop şi ritmuri latino, totul pentru ca gugulanii să aibă parte de o petrecere pe cinste.Primăria Municipiului Caransebeş şi Casa de cultură George Suru continuă şi anul acesta tradiţia Rugii de la oraş, care atrage an de an tot mai mulţi petrecăreţi în Parcul Teiuş.

Manifestarea debutează joi, 16 aprilie, începând cu ora 16.00, cu un program dedicat Zilei Mondiale a Romilor. Pe scenă vor urca, pe lângă Ansamblul Ţigănesc Porumbeii de Aur din Greoni, ansamblurile Armenişana, Junii Gugulanilor, precum şi tarafurile Olanii şi Nicuşor Ţunea.

Cea de-a doua zi a rugii începe de la ora 17.00 cu nelipsita paradă a portului popular, pe traseul Primărie – Parcul Teiuş. Seara continuă la scena din parc, cu cântec joc şi voie bună, în compania câtorva nume sonore ale foclorului.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, este programată partida de liga a II a dintre FC Caransebeş şi FC Bihor Oradea, urmând ca de la ora 17.30 să reînceapă petrecerea, alături de Ramona Viţa şi Ansamblul Semenicul din Reşiţa.

În ultima zi a rugii, de pe scena din Parcul Teiuş, îi vor încânta pe gugulani formaţia folk Pragu’de sus, solista de muzică pop Anda Adam şi formaţia Mandinga.

Programul complet aici.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei