Gugulanii încing Hora Unirii la Cercul militar

Hora Unirii

Marți, 23 ianuarie, la ora 13,  la Cercul Militar Caransebeş va avea loc manifestarea intitulată Anul Centenarului și Unirea Principatelor Române, organizată de Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş, în colaborare cu Consiliului Județean Caraș-Severin,Cercul Militar, Garnizoana Caransebeș și Colegiul Național „Traian Doda”.

În cadrul manifestării, moderată de Vasile Cocoșilă, reprezentantul instituţiei-gazdă,vor susține prezentări dr. Adrian Ardeț, directorul muzeului –Anul Centenarului, prof. Carmen Ardeț, Colegiul Național „Traian Doda”–Unirea Principatelor Române, şi Gen. brigadă (rez.) Cristian Dinulică –Armata română și Centenarul Unirii.

Alocuțiunile se vor încheia cu un spectacol de dansuri tradiționale susținut de Ansablul Zestrea Gugulanilor, coregraf Simion Dragalina.

Caransebeşenii sunt aşteptaţi în număr cât mai marela Cercul Militar, pentru a lua parte şi la Hora Unirii.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei