Guvernul ia în considerare construirea unei autostrăzi care să treacă prin Caraș-Severin! Vezi ce spune premierul Tudose!

modelmic

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, că Guvernul are în plan construirea unor noi tronsoane de autostradă, fiind vorba de proiecte în valoare de 10 miliarde de euro. Printre acestea s-ar afla și o autostradă care să lege Bucureștiul de Timișoara, trecând prin județele Dolj și Caraș-Severin.  

Și la sud de Carpați tot țara nostră este. Toate acestea sunt discutate cu BERD, cu Banca Mondială și ne apucăm de treabă. Am vorbit și la Bruxelles, o să vorbim și noi cu domnul președinte Junker. Este vorba de 10 miliarde de euro. Între timp, trebuie să continue și să începem efectiv anul asta Brașov – București, ca să fie gata”, a spus premierul.

Tudose a mai explicat că Guvernul are în plan realizarea unei autostrăzi de la Ungheni la Iași, în zona Oituzului până la Brașov, a unui drum rapid sau a unei autostrăzi care să plece din Suceava spre Focșani, prin Buzău, până la București o parte și cealaltă parte spre Constanța.

foto: evz.ro

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei